Finns pannkaksmamman på riktigt?

Vissa figurer finns, andra inte, men ingen vet egentligen om Pannkaksmamman finns? Jag som är så kass i köket har skärpt till mig för barnets skull. Men i vår familj är vi bra på att väga upp varandras bristande kompetenser. Jag slirar i köket, men älskar att tvätta bilen och rensa ogräs! Medans "pappi" är den riktiga pannkasmamman.
 
Jag tror egentligen att han skulle älska att ägna resten av sitt liv med håret i knut och förkläde kring midjan. Kanske har han inte vågat komma ut som hemma-mamma ännu? Hur som helst så är han en mästare i köket, styr kundvagnen i mataffären med ett finger och visslar ner varorna i vagnen. Skickligt gjort tycker jag, men så kommer han också hem med massa onödiga varor från närbutiken varje gång han får fria händer: kryddburkar av senaste blandning, i stället för varor nedskrivna på inköpslistan.

Idag fick mina barn pannkakor till frukost och jag känner mig så himla mammig. När "pappi" inte såg lade jag beslag på receptet. Idag blev det alltså Amerikanska pannkakor till frukost från pannkaskpappans recept. För han finns. Det vet jag!
 
RECEPT (beräknat för 4 personer:) 
 
1 ägg 
2,5 dl mjölk 
3 dl vetemjöl 
2 tsk bakpulver 
2 msk socker 
0,5 tsk vaniljsocker 
2 msk smör
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0