Falkenberg nästa!

Nästa station Falkenberg! Tågförarens ord kunde inte komma lägligare. Tröttheten började göra sig påmind, efter timmar av resande. Först flyget från Orlando, vidare till Island och därifrån vidare till Köpenhamn och sista biten med tåg till Falkenberg. Nu satt vi på det skumpiga tåget, fullt av människor med olika ärenden. Resan hade varit fantastisk, hela vägen från början till slut. Vi hade njutit av varje minut och frukten av resan är nu fantastiska minnen. En semester tillsammans var verkligen vad vi behövde, trots att min man varvade den med mycket jobb, så svetsade den oss samman om kvällarna då alla återförenades.

 

Tågdörrarna öppnades och ett vårlikt Sverige mötte oss på trappen. Naturen hade börjat vakna igen. Dessa veckor hade verkligen gjort skillnad. Snart står blommorna blom, träden får knoppar och barnen spring i benen. 

 


Kommentarer
Postat av: Milla

Välkomna hem!!!

Svar: Hej Milla! Tack! Det känns skönt att vara hemma samtidigt som jag/vi gärna hade stannat ytterligare några veckor :). Mina föräldrar var med på resan och vi hade fullt schema med saker att upptäcka, i repris :). Så denna gången var jag inte en lika flitig bloggare. Jag hör av min någon dag i ett annat forum (mail eller FB). Det skulle vara kul att träffas snart igen. Kram! Nu hägrar veckans höjdpunkt - fredagsmyset! Trevlig helg!
misskay.se

2013-04-25 @ 08:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0