Vem är jag egentligen? En statusrad på facebook?

Att vara sig själv. Leva i nuet, att vara en människa, en kropp, själ och ande! Att vara sig själv rakt upp och ner, är inte alltid lätt. Många trånga passage skall passeras och på livets gång har jag blivit kantstött, gång på gång för att förlösas till något nytt och något lite bättre. Inte skall jag göra mig till någon som jag tror att jag vill vara, eller som jag vill att någon annan vill att jag skall vara. Genom att utsätta mig för obehagliga utmaningar kommer jag ofta ut som en ny lite klokare människa, lite nyare och kanske lite snyggare? Jag vill sandpappras med den släta sidan, inte den sträva. Jag ser nytt ljus och jag vaknar upp! Det blir en ny dag och jag behöver inte längre kompensera.

Apropå tillgänglighet och mitt jag, apropå facebook och alla sociala medier som tar tid, tid från mitt liv. Status: Har borstat tänderna, nu sängen! Massor av gilla! Nej, jag gillar inte bekräftelsegrejen, klappen på axeln, självgodheten. "Jag gör vad som helst för att få lite uppmärksamhet grejen".

Är de två tillsammans? Och herregud; Skall Lisa och Kennet skiljas? Men de har ju två barn och hur skall de få sålt huset? Nej men dejtar de nu också? Var inte han tillsammans med Klara? Jo, men visst såg jag dem tillsammans hand i hand förra veckan? Nej nu har verkligheten rasat! Det dödar, viktiga känslor. Antingen lär vi känna varandra eller så skiter vi i det, tänker jag och skiter i Facebook och socialt mediatrams, men kan inte låta bli att vara lite nyfiken på omvärlden.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0