Hjärtat bultar för Bobba och Amal!

Jag skulle vilja hedra Bobba i Senegal för de fina brodyret i hm:s senaste kollektion. Speciellt förtjust är jag i knapparna som omger baksidan på fickorna. Bra jobbat Bobba! För Bobba är detta vardag, 500 spänn i månaden går till honom och hans familj. Pengarna skall räcka till skolkostnader, kläder, hygienartiklar, mat, vatten och mediciner. Hur skall Bobba och han familj klara sig på 500 kr i månaden? Tankarna är många.

Jag vill tacka Amal i västra Afrika för de fina och smakrika tomaterna. Tack Amal! Efter en hel dags slit på tomatåkern i 30 gradig värme vill jag tacka för att jag langar ner fina solmogna tomater i kundvagnen. Jag låter tankarna vandra till Amals verklighet och skäms när jag kommer på mig själv med att klagar över småsaker. Jag önskar jag kunde göra mer för dig, dina vänner och familj!

 

Till Bobba: Byxorna satt som en smäck! Tips: Brodyr på andra fickan skulle skapa jämnvikt, ena skinkan ser lite trött ut utan ;). 

 

Att tänka på Amal: Storleken på tomaterna i asken var väldigt ojämn. Om tomaterna skall passa EUs standard och storlekskrav skulle en mätsticka komma väl till pass. Jag hoppas att du tar mitt tips med en nypa salt och ser EU:s krav som ett skämt. Tänk på hur många välsmakande tomater som måste offra livet för att de inte passar in i kravmallen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0