Hur i hela friden skall vi komma hem?

På fredag lämnar vi Vista Cay för 1 veckas fullständig avkoppling i Tampa och igår stod provpackning på mitt schema. Snabbt fylldes vardagsrumsgolvet av skor, kläder, jackor, handskar (i en Burton affär köptes ny skidutrustning) sparkcyklar, långbord, hjälmar och bollar. Och inga som helst avvikelser mot schemat kan göras. Det är som att begå ett brott som kräver utredning, måste man så måste man, liksom provpacka just när vi satt oss till ro framför tv:n med en ny hyrfilm (contraband). I ögonvrån såg jag "Pappi" slänga onödiga blickar, men jag var 100% fokuserad på resväskorna.

 

"Pappi" kan du sätta dig här på väskan och vila en stud, jag får inte ihop dragkedjan, snälla! Det går väl lika bra att se filmen från golvläget? Men varför vill den inte bara stänga sig? Ser du något som sticker ut här? (ligger på golvet med rumporna i vädret). Barn kommer ni och hjälper "mammi", resväskan kärvar. Hela familjen sitter på väskan (tur att ingen ser).

 

Tankarna far och flyger i huvudet. Jag har en plan: "Pappi" när vi skall åka hem så kan du ta på dig termobyxorna, sen kanske du kan åka i kängorna? Jag kan ha vinterjackan på mig, Men hur gör vi med tumvantarna?

 

Attans, vi måste köpa en väska till!


Kommentarer
Postat av: Lotta Riis

Jag kan se er framför mig!!! När ni ligger där på golvet. Kram

2012-06-19 @ 11:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0